Selecteer je service

“Met de iRobot Roomba services incl. installatie door SmartHome365 voeg je iRobot devices zoals een iRobot Roomba stofzuiger, iRobot Braava dweil en woon je 365 dagen per jaar in een schoon huis. Maak verbinding via de app of vraag Google Assistant om je vloer (op afstand) te reinigen en te profiteren van de uitstekende reinigingsprestaties van iRobot.”

De iRobot Roomba services zijn inclusief installatie en werkzaamheden door SmartHome365. Binnen 1 werkdag wordt contact met je opgenomen om een datum af te spreken. Het gekozen installatieservice-pakket wordt op de afgesproken datum door de installateur geplaatst en ingesteld. Na de installatie ontvang je uiteraard tips en uitleg over het gebruik van het systeem.

De Roomba 896 stofzuigrobot is uitgerust met krachtige antivastloop-extractors die speciaal zijn ontwikkeld om haren en vuil op te nemen zonder dat deze in de extractors verstrikt raken. Met de iRobot app kun je altijd en vanaf elke locatie je vloer reinigen of een reinigingsbeurt plannen. Het geavanceerde 3-staps reinigingssysteem met zijborstel voor reiniging in hoeken zorgt ervoor dat vuil, stof en haren met 5 keer meer kracht worden losgemaakt, opgepakt en opgezogen voor betere reinigingsprestaties.

De iRobot Braava Jet M6 dweilrobot is ideaal voor het reinigen van harde vloeren, tegels en steen. Zet de Braava neer, druk op een knop en daar gaat hij! Het systeem werkt ook ‘s nachts en zal je, met een geluidsniveau van 35 decibel, niet in je slaap storen. Zo kun je iedere ochtend wakker worden in een blinkend huis. De Braava M6 maakt alle harde vloeren schoon, met inbegrip van tegels, vinyl, hardhout en laminaat. De iRobot Braava M6 gaat slim te werk tijdens het maken van de schoonmaakroute door het gebruik van GPS navigatie. Hij houdt bij waar hij geweest is en waar er nog werk te doen is, zelfs als je hem hebt gepauzeerd. Ook vermijdt hij vloerkleden, tapijtverhogingen en trappen


Gerelateerde blogs