Selecteer je service

Met de Nest Thermostat services incl. installatie door SmartHome365 voeg je een Nest Thermostaat icm een Nest Mini of Nest Protect toe aan je huisautomatisering. Hierbij wordt er door SmartHome365 een uiterst slimme thermostaat voor je geïnstalleerd, waardoor je voor een aangename temperatuur in huis zorgt en tegelijkertijd ook energie bespaart.

Daarnaast is je thermostaat uiteraard ook met spraakbediening via Google Assistant aan te sturen. Hij weet wanneer iedereen weg is en zet de verwarming dus alleen dan lager zodat je geen leeg huis verwarmt. En wanneer je een energiebesparende temperatuur kiest, krijg je het Nest Blaadje te zien.

De bediening is eenvoudig zoals we dat gewend zijn van Nest. Pas gewoon de temperatuur aan op de thermostaat zelf, via de Nest-app of vraag de Google Assistent dit voor je te doen. Hij toont de temperatuur als je vlakbij bent en vervaagt weer als je wegloopt. De Heat Link (E) wordt verbonden met je verwarmingssysteem en werkt samen met de Nest Thermostat (E) om de verwarming aan en uit te zetten of te moduleren. Hij kan ook de huidige temperatuur in de kamer meten.


Gerelateerde blogs