Bespaar €100,- op onze Nuki en Nest Pro services!SLIMME DEALS

Met de Withings Health services incl. installatie door SmartHome365 voeg je de Withings apparaten zoals een bloeddrukmeter, een home monitor camera, een slaapmatje en een weegschaal toe aan je huisautomatisering. Hierbij wordt een gezonde en comfortabele leefsituatie voor je geïnstalleerd, waardoor je 365 dagen per jaar de luchtkwaliteit in huis bewaakt en daarnaast automatisch het koffiezetapparaat aanzet als je ‘s ochtend van de weegschaal stapt of juist alle verlichting in huis weer uitzet als je ‘s avonds weer in bed stapt om te gaan slapen.

Withings bewaakt 365 dagen per jaar de luchtkwaliteit in huis. Zodra de Withings Home Monitor een te hoog ppm-gehalte meet, ontvang je hier een melding van. Daarnaast ontvang je eventueel notificaties van de Home Monitor camera bij bewegings- of geluidsdetectie.

De toepassingen en mogelijkheden zijn zo groot als onze fantasie rijk is, maar zijn uiteraard ook afhankelijk van de reeds eerder geïnstalleerde installatieservices en Smart Home devices.


Gerelateerde services


Gerelateerde blogs

Specifieke vragen?

Heb jij specifieke vragen of kunnen wij je ergens mee helpen? Bel de klantenservice: +31 (0)40 2120039

Language »