Retour- en teruggavebeleid

Indien u niet tevreden bent over een aankoop welke u online besteld heeft, dan kunt u deze binnen 10 dagen na aankoop annuleren of retourneren.

Neem binnen 10 dagen contact met ons op alvorens u een annulering of retourzending wilt doen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@smarthome365.nl. Vermeld hierin duidelijk uw naam, besteldatum en bestelnummer. Na beoordeling en goedkeuring van uw annulering of retouraanvraag ontvangt u van ons een retournummer. U dient het product dan degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons te zenden:

SmartHome365
o.v.v. retournummer
Schepen van Durenlaan 3
5673 BJ Nuenen
The Netherlands

Na controle van uw annulering, retourzending en/of niet op locatie afspraak aanwezig te zijn, zal het factuurbedrag exclusief € 6,95 verzendkosten, € 99,- voorrijkosten en/of eventueel gemaakte transactiekosten aan u worden teruggeboekt binnen 5 werkdagen. Dit uiteraard mits het product nog in nieuwstaat verkeert en het geen maatwerk betreft. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de verzender. SmartHome365 behoudt het recht om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer een product reeds gebruikt of beschadigd is.