Selecteer je service

Met de Philips Hue services incl. installatie door SmartHome365 voeg je Philips devices zoals een Hue Bridge, Hue dimmer switch, Hue Color lampen en eventueel een Google Nest mini toe aan je huisautomatisering. Hierbij wordt een zeer betrouwbarer verlichtingsprogramma geïnstalleerd, waardoor je de hele dag door geniet van de juiste lichtintensiteit zonder dat je in een donker huis thuis komt.

Philips Hue Bridge 2.0 activeert je van te voren reeds ingestelde licht scene bij zonsondergang of schakelt deze uit als je gaat slapen. Daarnaast schakelt de verlichting in of uit, zodra je dit aan Google assistant vraagt. De toepassingen en mogelijkheden zijn zo groot als onze fantasie rijk is, maar zijn uiteraard ook afhankelijk van de reeds eerder geïnstalleerde installatieservices en SmartHome devices.

De Philips Hue Color lampen zijn in elke gewenste kleur volledig dimbaar. Daarnaast gebruikt Philips voor zijn Hue lampen led-technologie, waardoor deze ook duurzaam zijn in verbruik en levensduur.


Gerelateerde blogs