Bespaar €100,- op onze Nuki en Nest Pro services!SLIMME DEALS

Door de toenemende vraag naar slimme Smart Home producten en ook een betaalbaar alarmsysteem niet mag ontbreken in onze huisautomatisering, is Home8 wellicht een verstandige keuze. De vraag naar een kwalitatief goed en betrouwbaar alarmsysteem zonder maandelijkse abonnementskosten is vandaag de dag ècht niet teveel gevraagd.

Zonder in te leveren op gebruiksgemak of betrouwbaarheid zijn Home8 alarmsystemen goed betaalbaar, maar bovendien ook via IFTTT slim aan te sturen binnen onze huisautomatisering.

home8 alarmsysteem

IFTTT toepassingen voor Home8

Zo wordt het Home8 alarmsysteem automatisch ingeschakeld als je van huis vertrokken bent en desgewenst ook weer uitgeschakeld als je bijna thuis bent. Ook als je al thuis bent gekomen en het alarmsysteem uitgeschakeld is, ontvang je indien gewenst nog steeds notificaties op je telefoon als er beweging gedetecteerd wordt rondom het huis. Met één klik wordt de Home8 app op je telefoon geopend en heb je een life-stream verbinding met je HD-camera(‘s).

Home8 HD Buitencamera

Ook de deur/raam sensoren zijn via IFTTT als trigger in te stellen, zodat je er een specifieke actie aan kan hangen. Zoals bijvoorbeeld de Philips Hue verlichting in de hal die ingeschakeld wordt, als er een opening van de voordeur gedetecteerd wordt of juist de tuin- en terrasverlichting aan gaat als de tuindeur geopend wordt.

Compatibel met elke elektrische garagedeur

Ook is er de mogelijkheid om er een Home8 garagedeuropener aan toe te voegen, zodat een reeds bestaande elektrische garagedeur via Home8 bedienbaar wordt. Daarmee wordt het mogelijk de garagedeur met de knop in huis, via de app, via Google Assistant of juist automatisch te openen of te sluiten.

Home8 Garagedeuropener

Compatibel met Google Assistant via IFTTT

  • Oké Google, it’s time to go to school

Hierbij wordt dan de Home8 gestuurde garagedeur geopend om de fiets(en) alvast klaar te kunnen zetten!

Conclusie door Rob

“De mogelijkheden om je Home8 alarmsysteem toe te voegen aan je huisautomatisering zijn dus zo groot als je fantasie rijkt. Ook het slimme Home8 alarmsysteem is onderdeel van de Safety beveiliging installatieservice van SmartHome365.”

Gerelateerde services

Interessante blog? Delen mag :)

Specifieke vragen?

Heb jij specifieke vragen of kunnen wij je ergens mee helpen? Bel de klantenservice: +31 (0)40 2120039

Language »